BANER FAKAP

Monday, January 09, 2012

Senyum Khinzir #3 - Akronim Baru Untuk DSAI


Anwar Ibrahim tidak Bersalah

Masa untuk menukar makna akronim DSAI itu sendiri



27 comments:

taqiyuddin bakir said...

booo... i expected more from you

FAW said...

Yah me too.

SM said...

tu je?

Anonymous said...

BS stuff......

Reportero local said...

FINALLY!!! A NEW UPDATE.

Anonymous said...

ini tahap lawak utusan malaysia ni

Shaari said...

lame

just_mine said...

Booooooo....

Anonymous said...

Duduk bersama dalam satu bilik - cek
Lumur KY Jelly - cek
Gambar video cctv - cek
Air mani - cek
Teknikal - tak cek
= Innocent... yea!!!!!!!!!!!

Anonymous said...

lame nak mati... lawak macam pondan nak cari makan kat lorong... pergi mati boleh?

Anonymous said...

Ramai bn cybertrooper butthurt hari ni, trolololl..

Anonymous said...

LAME. sepatutnya:

DASAR SEKS ANAL IMPENETRABLE.

air mani ada, tapi konek tak masuk ikut tu. pelik. kahkahkahksh!

AHLI NERAKA said...

Kebenaran terbukti dan terlihat juga akhir nya. Ingatlah, bahawa Tuhan itu Maha Adil. Setiap apa yg dikerja kan, sentiasa diketahui Nya.

Kepada mereka yang selama ni duk ngutuk dan fitnah orang yg tidak bersalah tu, segeralah bertaubat sebelum terlambat.

Yang benar,
AHLI NERAKA

kurosagi said...

lame tak lame la~ bukti dah takde, nak main sumpah2~ sejak bila sumpah boleh jadi bukti ?? tau shariah law ke tak tau shariah law ni ??

Raden said...

its not over yet... dan aku rasa DSAI n PR pon tau menda ni blom habis...

sbb tu DSAI x ckp yg judiciary kita dh fully bebas...

yg ckp fully bebas... TDM n menteri2 BN...

x kan dh bertahun2 menteri2/media2 dok ulang2 anwar peliwat... tetiba... jatuh hukum bukan peliwat...

bukan nk takut kan... cuma... aku rasa mcm ada udang di sebalik batu

NSH said...

hahahha,brilliant

FAIZ FAKHIRIN said...

hahahahahaa..

Anonymous said...

http://youtu.be/t7EOILgYAD0

something you may enjoy

kangucup said...

very funny image,
if you wanna view funny image you can klik on

http://leaderin365days.blogspot.com/2012/01/kumpulan-foto-bugil-with-erotis-style.html

Amierah Nabillah said...

obe, your other blog kena hack. baru ke?

FAIZ FAKHIRIN said...

waaa...dh ok nmpk skang...pakcik google dh membantu...obe, ko kena say thank to pakcik google...dia hebat dari hacker tu

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Veryyyy funny . A very nice entry indeed... btw saya baru aje undi awak di
Most Funniest Blog!!! all the best..

sudilah kiranya vote saya kembali blog saya untuk kategory THE WORST BLOG OF THE YEAR @ http://socialmediaweek.com.my/awards/category.php?id=33 dan undi www.bicaramakdara.com

terima kasihhhh!! =)

Azri said...

RIP. This blog is dead.

Anonymous said...

This comment has been removed by the author.

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

janvichopara said...

Mumbai Escorts
Mumbai Escorts Service
Mumbai Independent Escorts
Mumbai Female Escorts
Mumbai bollywood Escorts
Mumbai top Escorts
Mumbai escorts in mumbai
Mumbai vip escorts, escort mumbai
Mumbai Independnet escorts
Mumbai hi fi call girls
Mumbai Hot Model
Mumbai escorts agency
Mumbai female escort
Mumbai call girl
Mumbai independent call girls
escorts in mumbai
Mumbai Escorts
Mumbai top escorts, mumbai escorts
Mumbai female escorts, escorts in mumbai
Escort mumbai, mumbai female escorts
Escorts agency in mumbai
Mumbai Escorts, mumbai female escorts
Mumbai Escorts, escort mumbai,
Mumbai Escorts Service
Independent Escorts in mumbai
Escorts In Mumbai

nur helmy said...

klik disini..