BANER FAKAP

Saturday, April 14, 2012

Senyum Khinzir #4 - Komik Buat Perdana Menteri



Semua orang mau jadi adiwira



p/s : Dennis the Menace was probably the most realistic comic book ever done. No space aliens ever invaded! -- Gilbert Hernandez

8 comments:

Adzizi Adeni said...

First bitch!

qina said...

haha lawak aje!

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Anonymous said...

anon kat atas ni boleh pegi mati sekarang.

Arya Putra said...

Lulz..pengumu-man..tak pernah terfikir..hahaha..

Best Business Brands said...


Semua orang mau jadi adiwirap/s : Dennis the Menace was probably the most realistic comic book ever done. No space aliens ever invaded! -- Gilbert ...

dedonkey said...

BONGEK...bole lak si anon tu wat iklan... haktuii

herbal said...

P man kali ?