BANER FAKAP

Saturday, December 24, 2011

Senyum Khinzir #2 - Cerita Benar The Toyos

Herp derp derp!


10 comments:

Limp Bizkit said...

Tukartiub cakap lpas khir toyo msk penjara, anwar ibrahim plak masuk. utk menunjukkan sistem makhamah malaysia adil. I am LOL with this situation.

topet said...

mamat curi syampu kena 2 tahun. mamat tempe ni kena setahun ja?

matdarts said...

mat toyo ni bele plah SENYUM KHINZIR time press amik gambar......LMAO....

mirul said...

ade duit,undang undang pun boleh beli.

BM said...

Tunggu dia nak announce apa 9 Jan nanti.

Anonymous said...

eh,bkn ke dia ni pelakon filem 'Alamak,Toyo!' kn?klu x silap aku laa...rasa hri tu tgk dia ni brlakon dlm filem tu kt Astro 1st

Ariffin Khomeini said...

Aku rasa sudah tiba masa untuk kita perhalusi hukum hudud.

Hudud might give hukuman yg setimpal

anyway i wanna leave my opinion about ur previous post since u didnt allow any comment in there

http://chomeini.blogspot.com/2012/01/gott-is-tot-tuhan-telah-mati.html

Anonymous said...

Rasuah susah sikit nak caj sebab tiada mangsa yang jelas. Kalau mencuri, tukang kedai tu terang2 rugi. Tapi kalau rasuah, rumit sikit. Die bukan amek duit bapak kau. hahahah.

God Bless Malaysia

Anonymous said...

1Malaysia semua...

Daripada anda semua blog 24jam tak dapat sesen pun, ada baiknya sambil sambil invest beli share syarikat di Europe. Bulan bulan dapat duit, stable monthly income. Lagi banyak yang di invest, lagi besar dapat tiap tiap bulan.

Kalau takut dan tidak yakin, boleh lah cuba invest sikit sikit. RM 2300, boleh mendapatkan anda RM 310 tiap-tiap bulan. Atau share paling murah berharga USD $ 20 dengan bulanan anda akan dapat USD $ 2.2 sahaja.

Kalau berminat, sila layari :

(Versi English)
http://ReadandDecide.blogspot.com/2011/10/uinvest.html


(Versi Melayu)
http://PelaburanHartanah.blog.com


( * versi English lebih lengkap documentasi dan maklumat mengenai investment ini)


Layari mana mana laman blog diatas, setelah membacanya. Click pada FREE REGISTRATION dan daftar account pelaburan anda, ianya percuma, walaupun anda tidak mahu lagi membuat investment. Tetapi anda boleh lihat lihat dan survey dulu di dalam account anda itu. Dan anda juga boleh chat dengan Admin dan Pihak Management investment berkenaan, secara LIVE dan kadang kadang ada webcam session bersama admin.

Belum cuba belum tahu, selamat melabur.

Black Hat SEO Tools said...

Menginap hotel murah di jakarta belum mengerti dan akan merupakan hotel murah di jakarta mari simak yang akan menyajikan kumpulan hotel murah di jakarta. dan ini bukan hanya untuk hotel murah di jakarta seperti yang di tempati di hotel murah di jakarta, apa memang jakarta baik sehingga hotel murah di jakarta sangat luar biasa. Cara memilih hotel murah di jakarta tersebut untuk kegiatan di Hotel Murah di Jakarta