BANER FAKAP

Saturday, October 22, 2011

Senyum Khinzir #1 - Perihal Reboot


Reboot bah!



15 comments:

Silvery Wind said...

Mohon plagiat sama ini entry

oDiN said...

Where iz housemate dari nurakka !??
THIS IS MADNESS

jejaka kecundang 1991 said...

Kote Obe, aku tahu mana nak cari backup tu muehehe

takkan lah kau nak delete semua entry titik peluh kau tu.

i love you

Anonymous said...

Iyelah! I want to read about housemate dari nurakka!

Syam Zamani said...

hahahaha.... sape makan cili die yg terase pedasnye...

Megat diktatorkejam said...

obe dah tobat kot..
wakaka btw "reboot" tu inside joke meleis yg pemalas membaca memang takkan tahu apa itu..

cc khairykj

Anonymous said...

Aku x tau asal tp aku nak ckp gak bnda ni...OBE TOEK KACANG KAYU,OBE KOREK JUBOQ HINDU....OBE GEMOK!!!

Abdullah said...

Aku sbnrnye smpai skrg menunggu the adventure of Marsuvius Behrami and the 5 Fangs of Grothar..

Kentang_ said...

On the other hand, pendapat dan idea yang lama tidak dapat disampaikan.

ayunda maajis said...

aku rase obe dh mula nk jd nice person bila dia reboot FOA ni..lagi2 bila dia nk kawin ni..hehe tak gitu? Wait! No troll anymore? Itu bkn FOA okeh!

lufkin said...

i just realized Freedom of Association had been changed to Freedom of Allocation..

payed said...

ak ske yg rage 2.. seronok bce

Danzat said...

hang jangan nak nakal-nakal xdeath, aku tralala kan...

nim5234 said...

urgh, br je jmpe blog ni..x abis baca lg...:(

knapa delete meh???

. said...

Reboot? Sure you're not just making your old content exclusive for your upcoming book? Maafkan jika tersalah cakap, aku tak baca blog kamu baru-baru ini, hahahaha.